Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Join-S mede-hoofdsponsor De Rijke Team

Dinsdag 06 januari 2015

Elite men - Cyclingteam De Rijke heeft in Ahoy Rotterdam haar nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd. Join-S zal in 2015 samen met De Rijke naamgever van de continentale wielerploeg zijn. In 2014 droeg de transportonderneming de ploeg alleen, daarvoor was Shanks mede-hoofdsponsor.

Cor van der Wel, algemeen directeur van de wielerploeg, is trots op deze volgende stap: "Eind 2013 trad er een nieuw bestuur aan en sloegen wij een nieuwe weg in. Mijn persoonlijke doel als algemeen directeur is om een stabiele organisatie neer te zetten met een gezond business model en om, verantwoord, iets te doen voor de wereld van morgen. Join-S past daar perfect bij. Join-S is een commerciële model waarbij we partners extra inkomsten, kennis over sport en vitaliteit en een platform voor duurzaamheid en gezondheid bieden."

Pioniersrol

Team manager Frank Kwanten is blij met de pioniersrol van de ploeg: "Er is bij deze ploeg nagedacht over het doel en de visie van ons team. Allereerst wil je renners beter maken, daarnaast moet je verhaal aansluiten bij vandaag de dag om commercieel relevant en daarmee stabiel te zijn. Ik denk dat Join-S daar een grote bijdrage aan kan leveren en dat wij Join-S daadwerkelijk iets te bieden hebben." Op 2 februari presenteert Cyclingteam Join-S/De Rijke haar ploeg. 28 februari is met de Ster van Zwolle de eerste officiële wedstrijd in de nieuwe outfit.

Foto: © Sportfoto/Jos Kafoe 

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl