Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Baby-Dump wil plek in Ster ZLM Toer afdwingen

Vrijdag 06 februari 2015

Elite men - In Restaurant Bij de Neut in het Brabantse Westerhoven is deze week  het Baby-Dump Cyclingteam 2015 gepresenteerd. “We staan voor een nieuwe uitdaging”, vertelde oud-profrenner en teammanager Piet Rooijakkers bij de presentatie.

“Daarbij vind ik het vooral belangrijk dat onze renners de kans krijgen om zich komend seizoen verder te ontwikkelen. Komende week gaan we op trainingskamp naar Sicilië, waar we de conditie nog wat verder gaan aanscherpen. Vervolgens hebben we in het begin van het jaar al direct een aantal mooie koersen op het programma staan, met onder andere de Ronde van Drenthe en de Volta Classic in Limburg. Als we in die koersen goed voor de dag komen, hoop ik dat we in juni ook mogen starten in de Ster ZLM Toer en uiteraard willen wij ons als ploeg daarna ook in de kijker rijden op het NK voor elite in Emmen.”

Het Baby-Dump Cyclingteam bestaat uit de volgende renners: René Hooghiemster, Lars van de Vall, Jan-Willem van Schip, Niek Boom, Twan Castelijns, Bart Dielissen, Glenn Hool, Tristan Timmermans, Ian Richards, Luuc Bugter, Harry Sweering, Koos-Jeroen Kers en Roy Eefting.

Foto: © Piet Rooijakkers (rechts) met koersdirecteur Rik Reinerink van de Ronde van Overijssel



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl