Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Overijssel wil of extra dag of vrouwenwedstrijd

Maandag 22 april 2013

Elite men - Vandaag werd de Ronde van Overijssel 2013 gepresenteerd. In het kader van 365 dagen Ronde van Overijssel zoekt de organisatie meer exposure. De instelling van een Dorp van de Ronde (Tubbergen) en een live-uitzending van de finale door RTV Oost horen daar bij.

Maar de wedstrijdroute kan binnenkort  ook het hele jaar door gefietst worden met een route op GPS. Ook werd er op de presentatie gesproken over de mogelijkheid opnieuw een tweedaagse te maken van de Ronde van Overijssel of een internationale vrouwenkoers toe te voegen aan het wedstrijdprogramma. Voor de laatste mogelijkheid was Anna van der Breggen uitgenodigd als pleitbezorgster. De nummer vier van de Waalse Pijl was enthousiast over het idee. “Steeds meer wedstrijden op de internationale kalender verdwijnen, het zou mooi zijn als Overijssel die leemte wil opvullen. Bovendien hebben we veel Nederlandse toppers op dit moment. Ik zou graag rijden hier vanaf mei 2014 en ik denk dat dit voor veel collega’s geldt.”

 Teams 2013:

Ploegen voor de Ronde van Overijssel (1.2 UCI Europe Kalender): Koga Cycling Team, Team Piels, Rabobank Development Team, De Rijke-Shanks, Metec, Team 3M, An Post, Doltcini-Flanders, Shimano Racing, Team Palm Wallonie, Team Concordia, Team Differdange, Team IG-Sigma, Team Indelande, Wallonie Bruxelles, Nationale selectie USA, Nationale selectie Nederland, BabyDump, Ruiter Dakkapellen, Schijf-Koopmans, Parkhotel Valkenburg, Croford, Craft-Sensa, NWVG-Bike4Air en Oldenzaalse Wielerclub



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl