Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Boels Ladies Tour zet in op breedtesport

Vrijdag 13 februari 2015

Women - Vorig jaar las u al op onze site dat de Boels Rental Ladies Tour in 2015 weer twee dagen neer strijkt in Tiel, beide etappes zullen een afstand van om en nabij de 120 kilometer hebben, laat de organisatie nu weten. Ook wordt de topsport van de etappekoers voor vrouwen gecombineerd met breedtesportactiviteiten.

Nadat in een nog nader bekend te maken gemeente de eerste rit wordt verreden, strijkt de Boels Rental Ladies Tour op woensdag 2 september dus in Tiel neer. De tweede rit zal starten en finishen in het centrum van Tiel. Een dag later wordt vanuit dezelfde plaats een etappe door het Rivierenland georganiseerd.

Ladies week en breedtesport

Een speerpunt van zowel de lokale organisatie als de landelijke organisatie achter de wedstrijd, is het aanspreken van de breedtesport. Dat doet de Stichting Wielerpromotie Rivierenland aan de hand van een door hen georganiseerde Ladies Week, van 26 augustus tot en met 3 september. Naast de twee etappes organiseert men onder meer een Spinning Night, Fiets- & Modeshow, Holland Ladies Toertocht en fietscursus. Diezelfde koers zet ook de Stichting Holland Ladies Tour momenteel in.



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl