Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Daan Olivier vanaf 2014 naar Argos-Shimano

Donderdag 25 april 2013

Elite men - Daan Olivier maakt begin van het nieuwe jaar (2014) de overstap naar World Tour ploeg Argos - Shimano. De 20-jarige renner uit Oegstgeest, met klimmen als zijn specialiteit, is klaar voor de overstap. “Na jaren opleiding te hebben gehad bij het Rabobank Development Team (voorheen Rabobank Continental Team, red.) ben ik klaar voor de grote stap."

Olivier tekent voor drie jaar. "Het vertrouwen dat ik nu krijg geeft mij ook de rust om goed aan mijn gezondheid te werken. Het geeft me de rust om mijn lichaam goed te laten herstellen. Ik heb enorm veel zin om tussen de grote jongens de grote koersen te mogen rijden. Het is nu mijn tijd” , licht de tevreden Olivier toe.

Mooie kans

Ook Arthur van Dongen (teammanager Rabobank Development Team) is tevreden met de overstap van Olivier. “Het is een mooie kans. Daan behaalde vorig jaar een knappe 4e plaats in Tour de L’Ain (2.1), waarmee hij heeft bewezen de grote koersen aan te kunnen. Dat Argos – Shimano hem nu een contract aanbiedt geeft vertrouwen voor de toekomst. Met tevredenheid kijk ik terug naar de opleiding die hij bij doorlopen heeft. Daan blijft tot het einde van het jaar bij het Rabobank Development Team rijden. Er komen nog mooie koersen voor hem aan, zoals Tour de L’Avenir en het WK in Florence (Italië). We zijn blij dat hij deze wedstrijden nog met ons rijdt."

 


Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl