Van Vleuten wint in Luxemburg

Vrijdag 26 april 2013

Women - Annemiek van Vleuten heeft in Luxemburg de openingstijdrit van het Festival Luxembourgeois Elsy Jacobs op haar naam geschreven. De vice-Nederlands kampioene tijdrijden bleef in de 1,8 kilometer rit tegen de klok Marianne Vos (tweede) en de Australische Annette Edmondson (derde) voor.

Voor Van Vleuten is het de eerste zege van het seizoen. "En een overwinning die ik even gebruiken kon.   Ik zat steeds even tegen mijn echte topvorm aan te hikken en toen werd ik onlangs ook nog ziek vlak voor  de Waalse Pijl, waardoor ik die wedstrijd missen moest. Het zat even tegen, zeg maar. En die periode sluit ik dan nu af met de winst. Ik was erop gebrand om hier goed te rijden en ben blij dat het zo goed gelukt is.”

Lijn doortrekken

Van Vleuten hoopt de komende dagen opnieuw van voren mee te doen. "Als team willen we de zege binnen halen en ik hoop wel met mooie resultaten te onderstrepen dat de vorm er nu is. In de afgelopen jaren is gebleken dat we hier met Rabobank-Liv/Giant altijd goed zijn, laten we die lijn maar doortrekken.”

 

Foto: (C) Sportfoto

 Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl