Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van Baarle maakt verwachtingen waar in Bretagne

Dinsdag 30 april 2013

Elite men - Dylan van Baarle heeft de voorlaatste etappe van de Tour de Bretgane gewonnen. De renner van het Rabobank Development Team was de snelste in een tijdrit van 15,9 kilometer rond Huelgoat. ‘Ik ben als tijdrijder toch weer beter dan vorig jaar.’

Van Baarle was logischerwijs enorm tevreden met zijn optreden in de tijdrit: "Natuurlijk had ik gehoopt op de winst, het is mooi dat ik dat ook waar kan maken. Ik ben als tijdrijder toch weer beter dan vorig jaar. Ik ben sterker natuurlijk, maar kan de tijdrit ook beter indelen. Dit seizoen ben ik vanaf het begin goed, maar het is prettig dat ik in deze fase van het seizoen opnieuw het vertrouwen door zo'n zege krijg dat mijn vorm er nog altijd is. Olympia's Tour wil ik ook dit jaar graag winnen en die wedstrijd zit er weer aan te komen."

Van der Lijke tweede in klassement
Nick van der Lijke staat tweede in het algemeen klassement op 42 seconden van Riccardo Zoidl en hoopt dat er misschien nog wel meer inzit. "Dat ik hier mee doe voor de eindwinst, had ik vooraf niet durven voorspellen. In de tijdrit lever ik vaak toch in op de specialisten, al viel dat vandaag - ook door de zwaarte van het parcours -mee. Door mee te springen met een ontsnapping vroeg in de week heb ik hier nog altijd uitzicht op meer, het zou geweldig zijn als we het als ploeg nog zouden redden om de eindwinnaar te leveren."

 


Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl