Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Hofland en Kruijswijk via Yorkshire naar Giro

Dinsdag 28 april 2015

Elite men - Sprinter Moreno Hofland en klassementsrenner Steven Kruijswijk bereiden de Giro d'Italia voor in de Tour of Yorkshire, die vrijdag begint. Hofland hoopt zich in de sprints te kunnen mengen, Kruijswijk heeft na een hoogtestage op Tenerife behoefte aan koerskilometers.

"Dit is één van de eerste koersen sinds lange tijd die me echt goed ligt”, geeft Hofland aan. “Ik heb er dan ook heel veel zin in. Ik denk dat er veel publiek op afkomt. Die regio schijnt nogal wielergek te zijn. Ik wil in ieder geval proberen om mee te doen voor etappezeges. Mijn conditie is goed, daar zal het niet aan liggen. Aan de andere kant heb ik al een tijdje geen massasprints meer gereden. Ik ben benieuwd naar hoe het gaat.” Kruijswijk heeft weken van training achter de rug. "Dan is het wel lekker om even een koers te rijden. De Giro begint straks met een paar snelle etappes en dan is het goed om een wedstrijd in de benen te hebben." Öok Nick van der Lijke, Barry Markus, Timo Roosen, Mike Teunissen, Robert Wagner en Maarten Wynants tekenen present in deze etappekoers.

Foto: © Sportfoto

Speel met met ons Giro-Spel en win VIP-kaarten voor het NK Emmen, een gesigneerd shirt van Lampre-Merida of Viva Emilia!



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl