Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Lammerts ziet WK-kansen Boom, Langeveld en Terpstra

Donderdag 30 april 2015

Elite men - Bondscoach Johan Lammerts heeft van zijn verkenning van het WK-parcours in Richmond de overtuiging mee genomen dat Nederland bij de mannen mee kan strijden om de wereldtitel. "Ik hoop hier terug te keren met Sebastian Langeveld, Niki Terpstra en Lars Boom, drie renners die voor de winst kunnen gaan op dit WK" zei hij tegen RVA Media.

Lammerts bekeek met nationaal kampioen Sebastian Langeveld het parcours in de Verenigde Staten. "Zoals we verwachtten zijn de kasseien bij Libby Hill en 23rd Street selectief, we hebben in onze eigen regio vergelijkbare heuvels, waarop we ons eventueel kunnen voorbereiden. Het parcours is bochtig en de laatste drie kilometer naar de streep ronduit lastig. Maar ik denk dat we een kans maken op deze ronde. Ook bij de mannen. Bij de vrouwen zullen we net als anders één van de belangrijkste blokken kunnen vormen en zal drievoudig wereldkampioene Marianne Vos opnieuw een troef zijn."

Foto: © Sportfoto

Speel met met ons Giro-Spel en win VIP-kaarten voor het NK Emmen, een gesigneerd shirt van Lampre-Merida of Viva Emilia!



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl