Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Hofland brengt Lotto-Jumbo eerste zege

Zaterdag 02 mei 2015

Elite men - Lotto-Jumbo heeft de eerste zege van het seizoen binnen. Moreno Hofland won de tweede etappe van de Tour of Yorkshire. In York bleef de Brabander Matteo Pelucchi (tweede) en Ramon Sinkeldam (derde) voor.

Namens Roompot-Oranje Peloton werden Dylan Groenewegen en André Looij vijfde en zesde. Daarmee was Nederland goed vertegenwoordigd in de top 10 van deze Britse etappekoers. “Ik zat tijdens de laatste 40 kilometer in het wiel van Robert Wagner en hij zette mij in aanloop naar de sprint van voren af. Daarna koos ik het wiel van Pelluchi. Ik wachtte tot het bord van de 200 meter en ging er toen op snelheid voorbij”. Ik ben heel blij dat we van die hatelijk nul af zijn. Ik heb een lastig begin van het jaar gehad, het ging niet zoals gewild, maar hopelijk hebben we nu de opwaartse lijn te pakken. Ik had al veel moraal, maar dit geeft in de aanloop naar de Giro natuurlijk een extra boost. Het zou mooi zijn als ik daar weer zoiets als vandaag kan doen.”

Foto: © ASO

Speel met met ons Giro-Spel en win VIP-kaarten voor het NK Emmen, een gesigneerd shirt van Lampre-Merida of Viva Emilia! 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl