Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Gesink verrast zichzelf in Tour de Romandie

Zaterdag 02 mei 2015

Elite men - Robert Gesink heeft in de eerste echte bergrit na zijn rentree beslag weten te leggen op een elfde plaats. De Achterhoeker van Lotto-Jumbo was daarmee de beste Nederlander in de uitslag van de vijfde etappe van de Tour de Romandie.

In het klassement is Gesink vijftiende.Thibaut Pinot won de rit. De Tour de Romandie eindigt zondag met een tijdrit in Lausanne. Dit voelt als een wereldprestatie”, aldus Gesink, voor wie de Tour de Romandie zijn eerste etappekoers is na een lange onderbreking. “Ik ben blij dat ik dit niveau al heb. Ik mis nog wat power, dat merkte ik ook aan de voet van de slotklim toen er werd doorgetrokken, maar ik ben sterk en kon mijn tempo lang volhouden. Ik trok alles uit de kast en kon op weg naar de top kon veel mannen oprapen. Dit was een serieuze test in een sterk veld en het zag er goed uit. Het is op dit moment  geen schande dat ik ongeveer een minuut verlies op de winnaar.”

Speel met met ons Giro-Spel en win VIP-kaarten voor het NK Emmen, een gesigneerd shirt van Lampre-Merida of Viva Emilia!

Foto: © Sportfoto 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl