Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Roompot en MTN-Qhubeka in Ster ZLM Toer

Woensdag 06 mei 2015

Elite men - De Ster ZLM Toer krijgt Team Roompot-Oranje Peloton en MTN-Qhubeka aan het vertrek, zo laat de organisatie van de Nederlandse etappekoers weten. In totaal zijn er zes pro continentale teams aanwezig in de wedstrijd, die van 17 tot en met 21 juni plaats vindt.

Ook Topsport Vlaanderen, Wanty-Groupe Gobert, Bora-Argon 18 en Cofidis hebben hun komst toe gezegd. Zes pro continentale teams doen dus mee aan de Ster ZLM Toer en dat is een verdubbeling ten opzichte van een jaar geleden. “Dat laat wel zien dat de professionele teams onze koers serieus nemen in aanloop naar de Tour de France”, zegt Anton Ganzeboom, voorzitter van de Ster ZLM Toer. “Die start dit jaar in Nederland en de mannen kunnen bij ons daarbij alvast wat wennen aan de parcoursen en omstandigheden. Maar bovendien is het voor hen gewoon een heel goede gelegenheid om mooie resultaten te boeken in een sterk deelnemersveld.” De organisatie achter de Ster ZLM Toer – GP Jan van Heeswijk is druk bezig met de vormgeving van het complete startveld. Naar verwachting kan binnen afzienbare tijd ook bekend gemaakt worden welke World Tour teams dit jaar van start gaan in de rittenkoers van het UCI 2.1 niveau.

Speel mee met ons Giro-Spel en win VIP-kaarten voor het NK Emmen, een gesigneerd shirt van Lampre-Merida of Viva Emilia!

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl