Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Olympia's 3M Tour te zien bij regionale omroepen

Maandag 11 mei 2015

Elite men - In een samenwerking met Studio NoordNederland stelt de organisatie van Olympia’s 3M Tour dagelijks beelden beschikbaar aan regionale omroepen over de ontwikkelingen in de 63e editie.

Bij  RTV Drenthe, Omrop Fryslan, Omroep Gelderland, L1 en RTV West zijn de samenvattingen van de etappes te zien. Olympia’s 3M Tour begint dinsdag 12 mei met een ploegentijdrit in Assen en eindigt zondag 17 mei in Rijswijk.

Studio NoordNederland verzorgt de dagelijkse productie van de beelden. Twee uur na afloop van de etappe is de samenvatting van die dag te zien op de website van de ronde Deze kant en klare samenvattingen zijn beschikbaar voor alle media en ploegen die daar gebruik van wensen te maken. De regionale omroepen die meewerken zijn overéénkomstig de plaatsen van de provincie waar een etappe start dan wel finisht, met uitzondering van Diegem in België. Het gaat om RTV Drenthe, Omroep Friesland, Omroep Gelderland, L1 en Omroep West. De diverse regionale omroepen zullen ieder hun eigen invulling geven aan de samenwerking. "Het belangrijkste is dat via een krachtige partner als de regionale omroepen beelden van Olympia’s 3M Tour voor wielerliefhebbers en anders geïnteresseerden te zien zijn. Wielrennen is van oudsher een sport van het volk en dat is zeker van toepassing op de oudste etappekoers van Nederland" laat de organisatie weten. 

Door deze unieke samenwerking wil de nieuwe organisatie direct in haar eerste jaar ervoor zorgen dat de ploegen en haar sponsors zoveel mogelijk media-aandacht krijgen. Media en andere partijen die interesse hebben in beelden van Olympia’s 3M Tour kunnen zich melden bij de organisatie van Olympia’s 3M Tour. 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl