Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Lars van der Haar komt alweer in vorm

Donderdag 02 mei 2013

Elite men - Lars van der Haar komt langzaam al weer in vorm. De renner van Rabobank Development Team rijdt momenteel Azerbaidjan zijn eerste wegkoers van 2013. In de tweede etappe maakte hij deel uit van een grote kopgroep en finishte hij als negende. Daarmee was hij beste Nederlander.

De zege in de bergachtige tweede rit was voor de Oekraïner Serhiy Grechyn. Hij was de beste van de kopgroep waar naast Van der Haar ook zijn ploegmaat Gert-Jan Bosman deel van uitmaakte. Ploegleider Richard Groenendaal: “Op de laatste beklimming van de dag ontplofte het bij de kopgroep. Lars zat in het derde groepje, dat sprintte om de zesde plaats. Heel netjes. Het is pas zijn eerste wegwedstrijd van het seizoen.”

Hersteld van blessure
Van der Haar, de nummer drie van het afgelopen WK veldrijden, is weer helemaal hersteld van een kuitblessure die hij aan het eind van het veldritseizoen opliep. Groenendaal: “Hij heeft een paar goede trainingsweken achter de rug, en nu kan hij weer gewoon meedraaien op de weg. Dat deed hij vandaag uitstekend.”

Foto (c): Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl