Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Zege in Overijssel smaakt naar meer voor Vermeer

Maandag 06 mei 2013

Elite men - Tom Vermeer was zaterdag met zijn imponerende slotkilometers in de Ronde van Overijssel een verdiende winnaar van de UCI 1.2-klassieker. Voor de renner van Cycling Team Jo Piels meer dan een mooie overwinning op zijn palmares, maar ook een opsteker richting zijn volgende doel: Royal Smilde Olympia's Tour.

"Vorig jaar won ik de bergtrui in Olympia's Tour en reed ik mezelf in de kijker in deze wedstrijd. We startten echter maar met vier renners met Nutrixxion en daarmee was ik niet echt sterk omringd. Dat was ook één van de redenen om bij Team Piels te tekenen, op die manier ga je toch met een sterke ploeg Olympia's Tour in"dit jaar. Ik heb er namelijk opnieuw een belangrijk doel van gemaakt. Natuurlijk moet je dan ook rekening houden met de belangen van je teamgenoten, maar al met al ben je beter af."

Klassement of ritzege

Vermeer zet nadrukkelijk in op een zichtbare rol in de oudste rittenkoers van Nederland. "Een kort klassement is mijn streven of anders een etappe winnen. Ik denk dat ik vorig jaar bewezen heb dat ik het niveau van de wedstrijd goed aan kan en mijn zege in Overijssel toont aan dat de vorm er op het goede moment is. Daarmee lijkt niets een sterk optreden in Olympia's Tour in de weg te staan. Ik heb er zin in, in ieder geval."

Foto: (C) Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl