Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Zilveren wielen in Zuid-Holland

Woensdag 01 juli 2015

National - Henk de Vette uit Delft en Nancy Albers uit Alphen aan de Rijn hebben onlangs in het clubgebouw van DRC de Mol uit handen van de consul van het district Zuid-Holland van de KNWU, Arjan Gelderblom het Zilveren Wiel mogen ontvangen.

De Vette ontving de onderscheidding vanwege zijn verdiensten voor de wielersport. Het erelid van wielerclub RCMD De Coureur uit Maassluis is onder meer 25 jaar jurylid, was zes jaar bestuurlijk nauw betrokken bij DRC de Mol in Dordrecht en behartigde bij De Coureur circa 23 jaar allerlei bestuurstakken, onder welke waarnemend voorzitter. Henk de Vette is een allround jurylid en vooral de man van de jeugd. Twee keer in de week was hij op de wielerparken in de weer voor de jeugd.

Albers kreeg de onderscheidding vanwege haar vele verdiensten voor de wielersport. Nancy Albers, die tot en met de nieuwelingen heeft gefietst bij wielervereniging LRTV Swift uit Leiden en nog altijd lid, is 26 jaar jurylid, UCI commissaris bij het baanwielrennen, medeorganisator van de Ronde van Zoeterwoude, was secretaresse van het district Zuid-Holland van de KNWU, en had zitting in het bestuur van de Leidse wielerclub Swift en was tevens jeugdleidster.

 Eerder...

National Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl