Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Lotto-Jumbo met Kelderman en Hofland naar Eneco Tour

Vrijdag 07 augustus 2015

Elite men - Wilco Kelderman en Moreno Hofland zijn de troeven van Lotto-Jumbo in de Eneco Tour. Kelderman houdt vanwege een rugblessure wel een slag om de arm wat betreft zijn klassementskansen.

Hofland heeft zin in de Eneco Tour. Het wordt voor de rappe man uit Roosendaal zijn eerste deelname. “Ik ben als kleine jongen wel eens gaan kijken. Nu komen de mensen voor mij. De tweede en vierde etappe finishen namelijk in Breda en Hoogerheide, dat is vlak bij Roosendaal. Ik wil mij mengen in de massasprints en mooie uitslagen rijden. Het liefst win ik natuurlijk een etappe, al blijft dat een hele uitdaging op WorldTour-niveau. Het gevoel is in ieder geval goed na de kermiskoersen in België en mijn negende plaats in Londen.”

Stijve rug


Kelderman begint de Eneco Tour met enige twijfel. “Mijn rug voelt nog steeds wat stijf aan”, aldus de Nederlands kampioen tijdrijden. “Ik weet niet precies wat ik kan verwachten, maar na mijn zevende plaats twee jaar geleden, ga ik dit keer opnieuw voor een top tien-klassering. De tijdrit geeft nu al moraal. Ik kijk er naar uit om in eigen land in een WorldTour-wedstrijd de nationale trui te dragen. Hopelijk kan ik gedurende de week in de wedstrijd groeien. We starten met een goede ploeg. Ik heb er zin in.”  Jos van Emden, Rick Flens, Tom Leezer, Maarten Tjallingii, Robert Wagner en Maarten Wynants maken de selectie compleet.




Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl