Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Beste teams kiezen voor Boels Rental Ladies Tour

Maandag 10 augustus 2015

Elite men - Aan de Boels Rental Ladies Tour doen de acht best geplaatste teams op de wereldranglijst van dit moment staan op dinsdag 1 september allen aan de start van de zesdaagse etappekoers voor vrouwen.

Opvallend daarbij is dat de eerste twee ploegen op de ranglijst uit Nederland komen, Rabo-Liv en het Boels Dolmans Cycling Team. Het op een Duitse licentie rijdende Velocio-Sram staat op de derde plaats. Naast de genoemde ploegen bestaat de top acht van de wereldranglijst in volgorde uit het Britse Wiggle-Honda, Orica-AIS uit Australië, het Zwitserse Bigla Pro Cycling Team, Hitec Products uit Noorwegen en Liv-Plantur uit Nederland. Die UCI-teams zijn er van 1 tot en met 6 september allen bij in Nederland’s grootste etappekoers voor vrouwen. Ook de vierde Nederlandse formatie Parkhotel Valkenburg rijdt de wedstrijd, evenals de Belgische ploegen Lotto-Soudal en Lensworld-Zannata.

Sterke landenteams


Buiten de UCI-teams doen ook drie nationale selecties mee aan de Boels Rental Ladies Tour. Ook dat zijn niet de minsten. De landenteams van de Verenigde Staten, Italië en Duitsland komen aan het vertrek. In diezelfde volgorde bezetten zij de plaatsen twee tot en met vier op de landen ranking, waarin Nederland de leiding heeft. Het startveld van de zesdaagse wedstrijd wordt compleet gemaakt door de Nederlandse clubteams van GRC Jan van Arckel en de Jonge Renner.

Foto: © Sportfoto

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl