Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Gunst en Bouwmans naar Rabo Dev Team

Maandag 07 september 2015

Elite men - Met belofte Davy Gunst en junior Dylan Bouwmans (foto) heeft het Rabo Dev Team voor volgend seizoen weer twee nieuwe renners vastgelegd. Eerder werden Bob Olieslagers en veldrijder Maik van der Heijden aangetrokken.

De laatste komt al per 1 oktober voor de Raboformatie uit. Gunst en Bouwmans treden per 1 januari toe tot de opleidingsploeg van Rabobank en KNWU. 

Gunst is een 2-jarige tweedejaars belofte die nu nog uitkomt voor SEG Racing. In dienst van die ploeg veroverde hij deze zomer brons bij de nationale kampioenschappen op de weg, achter zijn toekomstige ploeggenoot Stan Godrie die goud won. Hij staat bekend als een rappe finisher in kleine groepjes en verteert het Limburgse heuvelwerk goed. Zo won hij dit seizoen de jongerentrui in de lastige Circuit des Ardennes. 

Op de weg richten
Dylan Bouwmans is een 18-jarige zoon van oud-profrenner en voormalig winnaar van het jongerenklassement van de Tour, Eddy Bouwmans. Dylan is nu nog junior, maar per 1 januari wordt hij belofte. De renner uit het Brabantse Gemert kan zowel in het veld als op de weg goed uit de voeten. Als crosser rijdt hij bij de ploeg van zijn vader, Guerciotti NL. Als wegrenner komt hij uit voor Willebrord Wil Vooruit.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl