Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Veiling Rabo-Liv voor Jeugdsportfonds

Woensdag 09 september 2015

Women - Het Rabo Liv Team veilt zijn wedstrijdshirts uit de Boels Rental Ladies Tour via Ebay. Iedereen kan bieden op de gedragen truitjes van Lucinda Brand, Shara Gillow, Thalita de Jong, Roxane Knetemann, Anouska Koster en Moniek Tenniglo. De opbrengsten komen ten goede aan Jeugdsportfonds. Begin oktober reikt het Rabo Liv Team een cheque uit.

Sinds twee seizoenen is Jeugdsportfonds als maatschappelijk partner verbonden aan het Rabo Liv Team. Die organisatie maakt sporten mogelijk voor kinderen uit gezinnen die de sportbeoefening zelf niet kunnen bekostigen. Het Rabo Liv Team vindt het belangrijk dat alle kinderen kunnen sporten en bewegen en zet zich om die reden voor Jeugdsportfonds in. Marianne Vos is ambassadrice.

In de aanloop naar de Boels Rental Ladies Tour (1 – 6 september) riep het Rabo Liv Team supporters in binnen- en buitenland op om shirtsponsor te worden. Veertig mensen gaven daaraan gehoor. Zij kwamen in ruil voor een vergoeding met hun naam op het koerstruitje dat de rensters zes dagen hebben gedragen (uitgezonderd de tijdrit in Oosterhout). De speciale wedstrijdtruitjes trokken onderweg heel wat bekijks.

De gedragen wedstrijdshirts gaan nu in de verkoop via een online veiling. Iedereen kan en mag meebieden op deze bijzondere truitjes. De startprijs is 10 euro per shirt. Na een paar dagen blijken met name de shirts van Thalita de Jong en Anouska Koster populair. De online veiling via Ebay sluit op donderdagavond 17 september. Supporters met het hoogste bod krijgen desgewenst een handtekening op het oranje-witte outfit. 

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl