Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Lammertink ook van voren in Beghelli

Zondag 11 oktober 2015

Elite men - Maurits Lammertink is achtste geworden in de GP Beghelli. De renner van Roompot-Oranje Peloton sloot daarmee een sterke periode af op Italiaanse bodem. Eerder was de Twentse coureur tweede in de Coppa Sabatini.

Gisteren was er een elfde plaats voor hem in de Giro dell'Emilia. In de wedstrijd van vandaag won Sonny Colbrelli. “Ik ben zeker tevreden over deze laatste wedstrijden van het seizoen. Het vormt een mooie afsluiting van een, volgens mij, zeer geslaagd eerste jaar van Roompot Oranje Peloton”, reageerde Lammertink. Hij zag de uitslag veranderd worden, aanvankelijk was hij tiende. Ook werd Michel Kreder (elfde) toe gevoegd aan het resultaat.

Tonen

Ook ploegleider Erik Breukink was content, hij zag zijn team een visitekaartje afgeven richting de Giro d'Italia van komend jaar. Daar wil de ploeg graag rijden, ook omdat de wedstrijd start in Nederland. “Wij wilden ons ook hier graag tonen”, zei de ploegleider. “Ik denk dat wij een prima week achter de rug hebben en een goede indruk hebben achtergelaten.   

Foto: © Sportfoto

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl