Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Tom Dumoulin langer bij Giant-Alpecin

Woensdag 14 oktober 2015

Elite men - Tom Dumoulin en Warren Barguil blijven tot eind 2018 bij Giant-Alpecin. Dat maakte de ploeg bekend op een persbijeenkomst in Deventer.

Dumoulin liet doorschemeren dat hij geen moment getwijfeld heeft om zijn contract open te breken en te verlengen. "Ik heb het naar mijn zin in deze ploeg en heb er nog jaarlijks progressie kunnen maken. Ik verwacht stappen te kunnen blijven zetten, dus waarom zou ik elders gaan rijden?" Manager Iwan Spekenbrink van Giant-Alpecin is blij met de continuiteit die zijn formatie heeft nu de twee klassementstroeven aanblijven. "Je kunt een bepaalde strategie niet kopen. We hadden met Marcel Kittel een sterke sprinter waar we een sprinttrein om heen hebben kunnen bouwen. Hetzelfde deden we met John Degenkolb. Nu hebben we renners met mogelijkheden in de grote ronden - en Tom heeft kwaliteiten als tijdrijder - en gaan we dat ondersteunen. Ik denk dat het bijtekenen van Tom en Warren aangeeft dat ook zij ervan overtuigd zijn dat ze binnen ons team sterker kunnen blijven worden. Zodat we samen blijven werken aan het waarmaken van onze gezamenlijke ambities." 

Het team maakte ook bekend dat Sindre Skjostad Lunke, Soren Kragh Andersen, Sam Oomen en Max Walscheid Giant-Alpecin komen versterken. De laatste reed al als stagair bij de formatie.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl