Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Michel Kreder en Martijn Maaskant nog in onderhandeling met Garmin

Dinsdag 21 mei 2013

Elite men - Michel Kreder en Martijn Maaskant zijn nog met Garmin-Sharp in onderhandeling over hun toekomst. Het contract van de twee Nederlandse renners met de ploeg van Jonathan Vaughters loopt aan het einde van dit seizoen af. Beide coureurs staan bij meerdere ploegen in de belangstelling.

Misschien rijden er komend seizoen vijf Nederlanders voor Garmin-Sharp. Dylan van Baarle maakt komende winter de overstap naar de Amerikanen. Thomas Dekker, Raymond Kreder, Michel Kreder en Martijn Maaskant rijden nu al in dienst van de ploeg. Dekker heeft nog een contract tot einde 2014, Raymond Kreder verlengde zaterdag zijn overeenkomst tot het eind van volgend seizoen. Alleen van Michel Kreder en Martijn Maaskant is het nog onzeker of ze in 2014 in het shirt van Garmin-Sharp koersen. Hun contracten lopen aan het eind van dit seizoen af.

Veel belangstelling
Kreder en Maaskant zijn in bespreking met Garmin-Sharp over een verlenging van hun contract, meldt hun management SEG Cycling. Maar er is voor beide renners ook belangstelling van andere ploegen. Maaskant zou bij meerdere formaties terecht kunnen als wegkapitein, Kreder is wellicht toe aan een belangrijkere rol binnen het team. De vraag is of Garmin-Sharp hem zo’n rol kan garanderen.

Foto (c): Garmin-Sharp



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl