Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Armitstead met Van Dijk en Blaak in Nieuwsblad

Woensdag 24 februari 2016

Women - Wereldkampioene Lizzie Armitstead koerst voor het eerst in de regenboogtrui in Omloop Het Nieuwsblad; Nikki Harris maakt zich op voor eerste wegwedstrijd in dienst van Boels-Dolmans. Zij rijdt de Omloop Het Hageland.

Lizzie Armitstead luistert met de regenboogkleuren aan het startveld op van de Omloop Het Nieuwsblad, bij het begin van het Europees seizoen op 27 februari. De wereldkampioene, die de Ladies Tour of Qatar aan zich voorbij liet gaan, opent haar wegseizoen 2016 in Gent komend weekeinde. "Ik kijk uit naar de Omloop Het Nieuwsblad" zegt Armitstead."Ik heb een goede winter achter de rug en ben benieuwd hoe het met de vorm gesteld is ten opzichte van de rest van het peloton. Ik heb er vertrouwen in dat Boels-Dolmans een sterk blok kan inzetten en dat we gezamenlijk voor een mooi resultaat kunnen zorgen bij de start van ons Europese seizoen."

Sterk team

"Het is simpel"zegt team manager Danny Stam. "We hebben een bijzonder sterk team voor de klassiekers. Als je kijkt naar onze opstelling voor Het Nieuwsblad, dan is dat de sterkst mogelijke ploeg voor deze wedstrijd. Het is een mix van knechten en kopvrouwen en we hebben meerdere opties om deze klassieker te winnen. Alle zes rensters kunnen dit terrein aan."   In de Omloop Het Hageland debuteren Karol-Ann Canuel en Nikki Harris voor het team. Demi de Jong zorgt dan voor de Nederlandse inbreng.

Selectie: Lizzie Armitstead, Chantal Blaak, Megan Guarnier, Romy Kasper, Christine Majerus en Ellen van Dijk 

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl