Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van Rhee mist Ronde van Drenthe

Dinsdag 08 maart 2016

Elite men - Joey van Rhee was in 2015 één van de positieve verrassingen in de Ronde van Drenthe voor mannen. De Nijverdaller van Cycling Team Jo Piels werd derde. Dit jaar ontbreekt Van Rhee in deze ronde.

De Overijsselse coureur kampt al enige tijd met knieklachten en miste daardoor de start van het seizoen in Zwolle. Voor de Ronde van Drenthe - aanvankelijk één van zijn hoofddoelen dit voorjaar - was hij daarom ook niet voorzien. Maar ook een gepland optreden in de Ronde van Zuid-Holland komend weekeinde komt nog te vroeg voor de coureur uit Nijverdal. Piels start in Drenthe met Ster van Zwolle-winnaar Jeff Vermeulen, Elmar Reinders, Gert-Jan Bosman, Stefan Poutsma, Stefan Bakker, Twan Brusselman en Gijs Verdick. De ploeg die zo succesvol startte, heeft volgens ploegleider Han Vaanhold een smalle basis momenteel. "We hebben veel geblesseerden en daardoor is het alle zeilen bijzetten om zowel in Drenthe als in Zuid-Holland een ploeg aan het vertrek te hebben.

Foto: © Sportfoto Edward Theuns won vorig jaar voor Bert-Jan Lindeman (tweede), Joey van Rhee (derde) en Jesper Asselman (vierde)



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl