Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Imming en Kessler juichen ook op Boulevard van Zandvoort

Zondag 20 maart 2016

Offroad - Bram Imming uit Egmond Binnen heeft de tweede editie van de Strandrace van Zandvoort-Katwijk-Zandvoort op zijn naam geschreven.

De biker van Team Imming liet in de sprint zijn ploeggenoot Richard Jansen uit Assendelft achter zich. Katwijker Arjan van der Plas passeerde de streep als derde. De 40 kilometer lange zware race door het mulle zand trok het veld van circa vijfhonderd deelnemers flink uit elkaar. Bram Imming en Richard Jansen gaven na het keerpunt in Katwijk met de wind op de kop vol gas. De officieuze wereldkampioen Strandrace snelde na De Panne, Ouddorp, Camperduin, Bredene en Ameland in 1.15.01 naar zijn zesde seizoenzege.

Kessler boven

Nina Kessler uit Velserbroek bleek bij de vrouwen ook in Zandvoort niet af te stoppen. De leidster van de KNWU Eneco HollandseWind Strandrace Competitie nam van start tot finish de leiding en stond deze tot aan de terugkeer op de streep in Zandvoort in een tijd van 1.23.47 niet meer af. De renster van Lensworld-Zannata stapte uiteindelijk op het podium met Nancy Karels uit Alkmaar en de Voorhoutse Esther Kortekaas. Nina Kessler mag zich vandaag (zondag) na haar strandrace in Castricum als de koningin van de strandrace laten lauweren. Ramses Bekkenk is bij de mannen in hetzelfde klassement eveneens onbereikbaar voor de concurrentie. Dan Rolandus.

 



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl