Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Eerherstel Ottema, Zonneveld mag tv houden

Zondag 20 maart 2016

Elite men - Rick Ottema maakte ongewild wat los vorige week in Drenthe. De renner van Babydump kwam als twintigste over de meet, maar werd aanvankelijk niet opgemerkt door de jury.

Omdat Ottema net na de kopgroep binnen kwam, werd hij bij het doorspoelen van de finishopname simpelweg gemist, volgens de organisatie. "Een menselijke fout, maar wel één die we herstellen wilden" zei organisatrice Femmy van Issum deze week." De UCI bleek bereid Ottema alsnog in de uitslag op te nemen, bij hoge uitzondering." 

TV voor twee

Een nieuw probleem deed zich echter voor: de 54e renner in de uitslag kreeg een televisie van de organisatie ter gelegenheid van de 54e editie. Die eer viel te beurt aan Thijs Zonneveld van Parkhotel Valkenburg. Maar door het veranderen van de uitslag, had eigenlijk Johim Ariesen (van Metec-TKH) die TV moeten krijgen. "We kunnen moeilijk Zonneveld die TV weer geen afnemen, hij en Johim Ariesen krijgen allebei een televisie van ons. Dan kost het maar wat geld, maar we willen het goed afhandelen"aldus Van Issum.

Foto: ©Kim Stellingwerf



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl