Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Boom kijkt uit naar kasseistroken in Zeeland Seaports

Donderdag 30 mei 2013

Elite men - Lars Boom denkt dat het vernieuwde parcours van de Ronde van Zeeland Seaports beter bij hem past dan de route van 2012. ‘Dit jaar zijn er kasseistroken toegevoegd en dat maakt het voor mij nog weer wat leuker’, aldus de renner van Blanco, die vorig jaar tweede werd achter Reinardt Janse van Rensburg.

Blanco wedt komende zondag in zeeland op meerdere paarden. Als het op een sprint uitdraait is Theo Bos de man die het moet gaan afmaken. Ploegleider Michiel Elijzen:  “Met Theo en enkele mannen van de sprinttrein anticiperen we op een massaspurt. Theo heeft zich in Noorwegen met een sterke ritzege van zijn beste kant laten zien, al was zijn valpartij in de Bayern Rundfahrt natuurlijk balen.”

Steentjes
Maar als het een zwaardere koers wordt, rekent de ploeg op bijvoorbeeld Lars Boom. "Vorig jaar werd ik geklopt in de sprint van een kopgroep", zegt de klassiekerspecialist. "Dit jaar zijn er kasseistroken toegevoegd en dat maakt het voor mij nog weer wat leuker. Met een windje erbij kan het een mooi harde koers worden. We hebben echter ook goede sprinters mee, dus het kan alle kanten op.”

Selectie Blanco voor de Ronde van Zeeland Seaports: Theo Bos, Graeme Brown, Moreno Hofland, Mark Renshaw, Lars Boom, Jetse Bol, Jos van Emden en Rick Flens

Foto (c): SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl