Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Gesink twee jaar langer bij Lotto-Jumbo

Zaterdag 16 april 2016

Elite men - Robert Gesink heeft zijn contract bij Lotto-Jumbo met twee seizoen verlengd. De Achterhoeker rijdt al sinds 2007 bij de voorlopers van deze formatie, die eerder Rabobank, Blanco en Belkin heette.

Technisch Directeur Nico Verhoeven is zeer content met de contractverlenging van de geroutineerde renner. “Met Robert, hebben we een sterke klassementsrenner en echte leider in huis. Hij is een vaste waarde binnen de ploeg en al jaren het boegbeeld van het Nederlandse wielrennen. In feite hebben we met Robert een kopman die het langst bij het team is. We zijn trots dat hij heeft gekozen voor ons plan richting 2018. Dit seizoen hebben we duidelijke doelen voor hem uitgestippeld, met onder andere de heuvelklassiekers, Baskenland, Zwitserland, Tour de France en de Vuelta,” zegt Verhoeven.

Gesink: 'Mijn ploeg'

“Ik ben erg blij met de zekerheid tot en met 2018. Het team heeft een goed plan richting de toekomst, dat geldt voor zowel de sportieve begeleiding als de zakelijke lijn. Dat geeft mij vertrouwen. Het voelt echt als mijn ploeg, waar ik al jaren op een prettige manier begeleid wordt. Ik hoop de aansluiting bij de wereldtop te houden, zoals ik afgelopen Tour de France heb laten zien. De komende jaren wil ik nog mooie dingen te laten zien,” vertelt Robert Gesink, die zich nu opmaakt voor de heuvelklassiekers.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl