Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van der Haar wint in Rucphen

Zaterdag 21 januari 2017

Offroad - Lars van der Haar heeft in Rucphen de internationale cross gewonnen. De renner van Telenet-Fidea bleef Jim Aernouts (tweede)  en Stan Godrie voor.

Voor Van der Haar - die met het nodige blessureleed te maken had deze winter - was het zijn tweede zege dit seizoen. Eerder won hij de Kiremko Nacht van Woerden. 

Dit geeft vertrouwen', vertelde hij achteraf. 'Ik heb het anders aangepakt dan de voorbije crossen, toen mijn eerste ronde telkens de zwakste was. Daarom ben ik er dit keer meteen ingevlogen en heb ik het tempo hoog gelegd. Na een halve ronde zou ik dan wel zien hoe de kaarten lagen.'  Zijn nieuwe tactiek verliep uitstekend. Toen de Nederlander zijn eerste ronde volmaakte en om de schouder keek, zag hij een gat van acht seconden. 'Verrassend. Ik zag ook dat ploeggenoot Jim Aernouts uitstekend afstopte in het achtervolgende groepje. Dus ik kon niet meer wachten en reed solo naar een leuke overwinning. Al waren de toppers wel afwezig. In Hoogerheide zullen we zien waar ik momenteel sta op het hoogste niveau. Toch hoop ik vooral om op het WK mijn beste vorm te pakken te hebben."

Top 10



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl