Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Topveld voor eerste Vestingscross Hulst

Vrijdag 10 februari 2017

Offroad - De Vestingscross staat deze winter voor het eerst op het programma, maar in Hulst heeft men over animo voor de wedstrijd van komende zondag niet te klagen. De gehele (beschikbare) wereldtop is present in Zeeuws-Vlaanderen. Zo strikte men op Joris Nieuwenhuis na alle wereldkampioenen van Bieles.

Wereldkampioen Wout van Aert, Nederlands kampioen Mathieu van der Poel, Kevin Pauwels, Corné van Kessel, Lars van der Haar, Tom Meeusen, Laurens Sweeck, Michael Vanthourenhout voeren een veld van 45 crossers aan in Hulst, waar eigenlijk geen grote namen ontbreken.

Bij de vrouwen rijden de wereldkampioenes Sanne Cant, Annemarie Worst (-23), werelbekerwinnares Sophie de Boer, Maud Kaptheijns, Ellen van Loy, Laura Verdonschot en Elle Anderson. Onder de 34 rensters verder ook veel Nederlands talant zoals nationaal kampioene junioren/vrouwen -23 Manon Bakker. Nederlands kampioene Marianne Vos en enkele andere rensters die het veldrijden combineren met weg en/of MTB waren niet beschikbaar voor een contract.

Bij de junioren rijdt wereldkampioen Thomas Pidcock.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl