Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Dertig teams voor Ronde van Zuid-Holland

Maandag 13 februari 2017

National - Vorig jaar moest er nog een noodoproep geplaatst worden om voldoende renners aan het vertrek te krijgen in de Ronde van Zuid-Holland, dit jaar kan de organisatie trots de komst van dertig teams melden voor deze vrije klassieker. Deze wordt verreden op zaterdag 11 maart.

Destil-Piels, Metec-TKH, Baby-Dump en Monkey-Town zorgen voor de continentale inbreng. Verder zijn de NWV Groningen, Sensa Kanjers voor Kanjers, VolkerWessels, Vlasman, Trias, Wilton-Volharding, De Jonge Renner, Westland WV, De Kannibaal, De Mol, Willebrord WV, Noord-Holland, De IJsselstreek, De Adelaar, Maaslandster, Eemland, Tempo Veldhoven, Jan van Arckel, Bergklimmers, WP Groot-Amsterdam, Ahoy/De Spartaan, Restore/WTOS en Swabo present. De buitenlandse inbreng komt van VL Techniocs, Home Solution en Lotto-Soudal.

De start van de 64e Ronde van Zuid-Holland is om 13 uur voorzien op het parkeerterrein bij de Zandvoortselaan, de finish om 16.45 uur op de Kuikduinsestraat te Kijkduin. De renners hebben dan 171 kilometer afgelegd.

Foto: © SportfotoEerder...

National Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl