Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Habitat aan het feest in Portugal

Zondag 05 maart 2017

Offroad - De champagne vloeide gisteren rijkelijk bij het Habitat mountainbiketeam. Zowel bij de dames als bij de mannen was er etappewinst in de Algarve Bike Challenge.

Waar de Belg Kevin Panhuyzen en Frank Beemer (Garderen) nog genoegen moesten nemen met plek twee in het eindklassement was er wel een dubbelslag voor Anne Tauber (Oranjewoud) en haar Oostenrijkse koppelgenootje Lisa Mitterbauer.

Beide vrouwen wisten op in de tweede etappe een gat van ruim een minuut goed te maken op de winnaars van de etappe van zaterdag. Tauber: ,,Vooral in downhill konden we het verschil maken want daar waren wij als crosscountryrijders duidelijk in het voordeel ten opzichte van de marathonrijdsters.’’ 

De Habitatmannen hadden op de laatste dag maar een doel voor ogen en dat was het podium omdat ze dat de dag daarvoor op een haar na misten, ,,Kevin was heel sterk de dit weekend en die heeft mij goed geholpen door mij van voren te houden en uiteindelijk is dat goed gelukt  met etappewinst als resultaat’’, vertelde Beemer na afloop. 

Foto: © Team Habitat



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl