Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Team Habitat klaar voor 2017

Vrijdag 07 april 2017

Offroad - Hotel Van der Valk in Spier was donderdag het decor voor de presentatie van het Habitat Mountainbiketeam 2017.

Sportverslaggeefster Karin Mulder van RTV Drenthe stelde de renners voor aan de sponsoren en relaties en onderwierp de renners aan een indringend vragenvuur, om meer te weten te komen over drive, voorbereiding op grote toernooien en hoe de jonge atleten hun sportieve toekomst bij Habitat zien.

Anne Tauber, Ruben Scheire, Kevin Panhuyzen en Frank Beemer  leggen zich volledig toe op de olympische Cross Country discipline. Voor nog meer zichtbaarheid en connectie met de breedtesport zorgen Henk Bos, Rob van der Werf en Henk Jaap Moorlag. Deze mannen gaan mee strijden om de ereplaatsen in de mountainbikemarathons. 

Teammanager Maarten Kemperman legde in het kort uit hoe de ploeg opereert en hoe renners op de beste manier ondersteund kunnen worden. ,,Het prijst ons gelukkig dat er zo’n mooie opkomst is en dat de ploeg goed presteert. Dat motiveert onze grote groep aan stafmedewerkers en mijzelf ook om net even dat beetje extra te doen om de atleten nog beter te assisteren. De jonge sporters hebben de toekomst, daar investeren wij graag in. Dit is een mooie link met partner en naamgever van het team Habitat. Wij beide investeren in de toekomst van mensen’’, verklaarde Kemperman.

Foto: © Team Habitat



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl