Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Pro continentale teams in Ronde van Overijssel

Woensdag 12 april 2017

Elite men - De Ronde van Overijssel heeft op zaterdag 6 mei twee pro continentale teams aan het vertrek. De Nederlandse formatie Roompot-Nederlandse Loterij maakt haar opwachting en ook is het Belgische Team Sport Vlaanderen-Baloise aanwezig.

De twee profteams nemen het in Overijssels mooiste op tegen een groot aantal continentale ploegen én enkele clubteams. In totaal nemen 21 ploegen uit zeven verschillende landen deel aan de UCI 1.2-wedstrijd.  Roompot-Nederlandse Loterij en Sport Vlaanderen-Baloise krijgen concurrentie van de Nederlandse continentale teams Destil-Piels, Baby Dump, Metec-TKH en Monkey Town. Verder komt de concurrentie op dat niveau van over de landsgrenzen met Riwal Platform Cycling Team (Denemarken), Team Differdange-Losch (Luxemburg), Lotto-Kern Haus, O711 Cycling, het Sunweb Development Team (Duitsland), An Post-Chain Reaction (Ierland), Madison Genesis, Bike Channel Canyon (Groot-Brittannie), Cibel-Cebon en Lotto Soudal -23 (Belgie).

Ook enkele clubteams kregen een uitnodiging om deel te nemen aan de komende editie. Uit de eigen regio zijn het VolkerWessels-Merckx Cycling Team en Sensa Kanjers voor Kanjers aanwezig. Vlasman Cycling Team, NWV Groningen en De Jonge Renner completeren het veld in deze 65e editie.

Foto: © SportfotoEerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl