Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Sigma mikt met iD.GO sporthorloge op beginner

Vrijdag 09 juni 2017

Blog - SIGMA SPORT brengt met de iD.GO een actueel en gemakkelijk te bedienen sporthorloge op de markt. Dankzij slechts drie functies en een grote knop direct onder het scherm is het volgens deze fabrikant ideaal voor beginners op het gebied van hartslagmeting. 

"De iD.GO onderscheidt zich door een hoog draagcomfort met een slanke armband en een gering gewicht. Daarmee past het ook om smalle polsen en is het absoluut geschikt voor alledag. Wanneer de iD.GO niet in trainingsmodus staat, wordt de tijd groot en goed leesbaar weergegeven op de bovenste helft van het scherm. Na één druk op de knop start de stopwatch op de onderste helft van het scherm en geeft de huidige trainingstijd op de tiende seconde nauwkeurig aan. Een elastische gordel met hartslagsensor wordt meegeleverd. Wanneer de borstriem is aangesloten, geeft de iD.GO in plaats van de tijd de hartslag ECG-nauwkeurig aan op het scherm" meldt Sigma.

Het nieuwe sporthorloge iD.GO is verkrijgbaar in zwart en in de drie kleuren 'paars', 'dennengroen' en 'rood' tegen een adviesprijs van € 39,95.

It’s your iDentity

Met de iD.GO klinkt het startschot voor de nieuwe iD.SERIES van SIGMA SPORT. Op de voet gevolgd door nog drie nieuwe modellen die volgens Sigma in de zomer en nazomer van 2017 de sportharten sneller zullen doen kloppen. "De horloges uit de iD.SERIES zijn zeer uiteenlopend qua functionaliteit zodat ze zeer verschillende toepassingsgebieden afdekken. Wat ze verenigt, is een modern ontwerp en een intuïtieve bedieningsstructuur. "

De naam iD.SERIES staat voor de doelstelling. "Een horloge zegt veel over de persoonlijkheid van de drager. Als sportieve begeleider aan de pols moet het niet alleen passen bij de eigen stijl, maar ook individuele vereisten als trainingsbegeleider waarmaken. Met de nieuwe iD.SERIES heeft SIGMA SPORT zich ten doel gesteld om voor elk type sporter een geschikt horloge te maken."Eerder...

Blog Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl