Vos tweede in BeNe Ladies Tour

Vrijdag 14 juli 2017

Women - Marianne Vos heeft in de eerste etappe van de BeNe Ladies Tour een tweede plaats behaald. De renster van WM3 zag de dagzege en de leiding gaan naar vluchtmetgezel Alice Barnes.

Vos en Barnes reden in de lastige Zeeuwse rit van Vlissingen naar Philippine - met de Westerscheldetunnel en diverse kasseistroken - samen weg uit een kopgroep die aanvankelijk zes rensters groot was. Daarbij was ook Monique van de Ree.

Vos viert haar rentree in de BeNe Ladies Tour. Na een val in de proloog donderdagavond in Vlissingen maakte ze vrijdag indruk door nooit van het front van de wedstrijd te wijken. In Barnes had ze een sterke metgezel, maar wel één die haar versloeg in de sprint voor de winst.

"Het is jammer dat je niet wint, maar van tevoren had je alleen maar kunnen hopen op dit scenario. Marianne was vandaag zeer actief en heeft na de proloog van gisteren ineens weer een sprong gemaakt. Onderweg pakte ze ook nog bonificatieseconden. Marianne is daarmee terug in de wedstrijd”, zegt ploegleider Eric van den Boom van Vos' team WM3.

Foto: © Oscar de Waele-Sportfoto

 Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl