Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Vos tevreden met tweede plek bij MTB-comeback

Vrijdag 01 maart 2013

Women - Marianne Vos is vrijdag als tweede geëindigd in de proloog van de Afxentia Stage Race (onderdeel van de Cyprus Sunshine Cup). De renster van Rabobank Liv/Giant hoefde alleen Blaza Klemencic voor zich te dulden. Vos toonde zich tevreden met haar prestatie op de mountainbike. ‘Maar het was wel pittig.’ Bij de mannen werd Henk-Jaap Moorlag derde.

“Het voelde goed”, aldus Vos over haar internationale comeback op de mountainbike. “Ik ben zeer tevreden met deze hernieuwde kennismaking. Het was wel extra zwaar omdat het een tijdrit was. Het is dan moeilijk om je concentratie te behouden, vooral op het eind als je moe wordt.”

Bij de mannen eindigde Henk-Jaap Moorlag als derde. De Giant-coureur eindigde 11 seconden achter zijn winnende ploegmaat Emil Lindgren, Jaroslav Kulhavy werd tweede. Moorlag: “Ik ben echt heel blij met dit resultaat. Ik voelde al tijdens de trainingen dat ik op een veel hoger niveau zit dan vorig jaar. Ik ben vijf kilo lichter. Dat scheelt echt enorm. Het is ook heerlijk dat we met het team meteen de winst pakken.”

Foto: ©Armin M. Küstenbrück/EGO-PromotionTags: Vos Moorlag

Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl