Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Hondsrug Classic wordt generale NK MTB Marathon

Vrijdag 13 oktober 2017

Offroad - De Geopark Hondsrug Classic in Gasselte biedt de deelnemers zondag al de kans om kennis te maken met het parcours van het NK MTB Marathon in 2018.

Organisator Wim Jansen geeft toe het NK alvast in gedachten te hebben gehouden. "We hebben vooral meer ruimte gecreëerd.  De start en finishstrook liggen nu wat verder van de parkeerplaatsen, zodat er wat minder gedrang is daar. En we kunnen een groter terrein gebruiken nu er een tweede recreatieplas hier bij het Nije Hemelriek is aangelegd."

Annemiek van Vleuten is nu ook één van de publiekstrekkers, de wereldkampioene tijdrijden neemt het op tegen onder andere voormalig Europees beloftenkampioene Sabrina Stultiens. Bij de mannen zijn de LottoNL-Jumbo-profs Bert-Jan Lindeman en Martijn Keizer de bekendere namen op de deelnemerslijst, net als Roompot-beroepsrenner Elmar Reinders. ,,Het is voor het publiek altijd leuk om wat bekende namen te zien” meent Jansen.  "Maar het is ook mooi dat renners als titelverdediger Frank Beemer en Jeroen Boelen weer te zien zijn. Maar ook de recreanten moeten we niet vergeten. We willen alle partijen recht doen." Van Vleuten krijgt concurrentie van onder anderen Sabrina Stultiens.



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl