Kijk ook eens op

Volg onsMontferland Wielerfestival keert terug

Dinsdag 05 december 2017

Offroad - Na een jaar afwezigheid, wordt het Wielerfestival Montferland in 2018 opnieuw georganiseerd, op zondag 10 juni. De Montferland Mountainbike Marathon zal dan opnieuw het hoogtepunt van het Wielerfestival vormen.

Met afstanden tot ruim 90 kilometer door de heuvelachtige Montferlandse bossen is dit een van de mooiste en meest uitdagende mountainbike wedstrijden in Nederland. De afgelopen edities konden dan ook op zo’n 1500 deelnemers rekenen, die na het bedwingen van honderden hoogtemeters uitgeput maar dolenthousiast over schitterende parkoers de finish haalden.

Finish Festival

Rondom start en finish, bij Specialized in ‘s-Heerenberg, zal een Finish Festival georganiseerd worden, met DJ, catering en expo van bijzondere Specialized fietsen.

Inschrijving

De inschrijving van de Montferland Mountainbike Marathon gaat op 2 maart open voor bezoekers van de stand van Specialized op de Bike Motion fietsbeurs. Op 5 maart gaat de inschrijving open voor iedereen.

Montferland ontving dit jaar het NK Wielrennen op de weg, waar veel wegrenners positief waren over het selectieve parcours en de omgeving.Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl