Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Alvarado richt pijlen op NK en WK

Donderdag 04 januari 2018

Offroad - Ceylin del Carmen Alvarado was dicht bij de prijzen op het Europees Kampioenschap in Tabor, tot een val haar kansloos maakte voor de medailles. De nieuwe aanwinst van Corendon-Circus richt nu haar pijlen op het NK in Surhuisterveen en het WK in Valkenburg in dezelfde categorie vrouwen -23.

Dat zegt de Rotterdamse in een interview in Cycling.be. Ambitieus is ze ook richting de verdere toekomst. “Het is mijn doel om de komende vijf jaar te proberen echt met de wereldtop mee te doen. Ik wil als prof mijn geluk beproeven in het veld en hoop ooit nog eens een regenboogtrui en een Europese trui te veroveren. Als ik de lijn van afgelopen jaar kan doorzetten, dan liggen er nog mooie dingen in het verschiet. Sowieso verwacht ik gezien mijn leeftijd nog verder te kunnen groeien en ik neem aan dat ik bij mijn nieuwe ploeg ook veel kan opsteken van Mathieu, Sanne en het hele begeleidingsteam.”

Wie wil weten hoe het crossavontuur begon voor Ceylin Alvarado, wat haar favoriete parcoursen zijn en wat ze wil opsteken van Mathieu van der Poel en Sanne Cant, haast zich naar de winkel om de Nederlandse editie van Cycling.be te halen. Of leest het artikel op Blendle. Daarin ook een vooruitblik op het WK op de Cauberg en een interview met Eli Iserbyt alsmede een heuse fietsenspecial.

Foto: © Peter Scholz-Sportfoto

 

 



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl