Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Jasper Ockeloen rijdt top-10 op Lanzarote

Zondag 04 februari 2018

Offroad - Jasper Ockeloen heeft in de eerste etappe van de vierde editie van de MTB Race Lanzarote beslag gelegd op de achtste plaats.

De nog altijd licht geblesseerde mountainbiker van Grinta-Bestrating.nl legde de 42 kilometer lange tocht op het Spaanse eiland af in een tijd van 1.34.54 uur. De Oostenrijker Karl Markt (Möbel Marki MTB Pro Team) reed in 1.31.43 uur naar de overwinning door achtereenvolgens de Luxemburger Sören Nissen (Racing Team Stevens) en de Portugees David Rosa ( Tropix Factory Racing) achter zich te laten. "Er werd op zich best hard gereden, zat er goed bij, maar toen ik op een bergkam met veel zijwind werd weggeblazen moest ik van mijn fiets en verloor ik de aansluiting" aldus de in Amstelveen woonachtige Dordtenaar.

Jasper Ockeloen maakte met zijn koppel- en ploeggenoot Martin Blums (Bart Brentjens MTB Team) uit Letland een goede indruk in de Costa Blanca Bike Race. Het koppel eindigde na vier etappes (achtste, derde, zesde en twintigste) op de veertiende plaats in het eindklassement. "Ik ben op de derde dag gevallen, heb er een blauw oog en verrekte schouderbladen aan overgehouden. Zonder de valpartij had er meer ingezeten. Voor het overige heb ik weer veel geleerd en was het een gave ervaring."



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl