Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Bejan-Barkhuis komt met nieuw MTB Team

Zaterdag 10 februari 2018

Offroad - Wielerfanaat, organisator en directeur van Bejan, Wim Jansen, steunde de laatste jaren een internationaal MTB team en enkele individuele renners, maar vond hierin geen optimale voldoening.

Daarom heeft hij gekozen voor een herstart, na enkele jaren, van het Bejan mtb team, samen met Arend Barkhuis, die samen met zoon Bart jarenlang  deel hebben uitgemaakt van  het KMC MTB team.

Bart Barkhuis zal als eliterenner deel uit gaan maken van het Offroad team Bejan-Barkhuis powered by Niner. Niner Bikes, door Codagex vertegenwoordigd in de Benelux,  is een mountainbike merk uit Amerika, dat zich in Europa en met name in Nederland wil versterken en daar middels de steun  aan dit team vorm aan wil geven.

Het team bestaat verder uit belofte Kyle Agterberg , Master en veelvuldig Nederlands Kampioen Mischa de Vries en nieuweling Cas Jansen allen uit Hilversum en nieuweling Maiko Timmer uit Drachten en Laura Krans uit de Wilp.  Gastrenner voor enkele grotere wedstrijden, bijvoorbeeld de GeoparkHondsrugClassic is Martijn Keizer, oud wielerprof, zo meldt Jansen. De begeleiding zal bestaan uit Arend Barkhuis en Wim Jansen.

Het uit merendeel Noordelingen bestaande team zal wedstrijden gaan rijden in de Nationale competitie en open wedstrijden en marathons  in Nederland met enkele uitstapjes in Europa.

Verder zal het team in combinatie met onder andere JansenEventSportmanagement mountaibike clinics verzorgen voor verenigingen, scholen en bedrijven.

Foto: © Sportfoto Bart Barkhuis

 



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl