Kijk ook eens op

Volg onsNederland speelt in Superprestige nog overal mee

Maandag 12 februari 2018

Offroad - De Superprestige-klassementen worden volgend weekeinde in Middelkerke definitief opgemaakt. In drie van de vier klassementen leiden er landgenoten.

Mathieu van der Poel is zeker van de eindwinst omdat zijn enig overgebleven rivaal Wout van Aert zondag in Hoogstraten zijn laatste cross van het seizoen reed. Hij wil zich nu focussen op de weg.

Bij de vrouwen nam Sanne Cant de leiding zondag over van Maud Kaptheijns, maar het verschil tussen de twee is slechts één punt. Annemarie Worst lijkt een al zekere derde in de stand. Zowel voor als achter haar is de kloof groot.

Bij de beloften is Sieben Wouters na een sterk seizoensbegin aan het kwakkelen met zijn gezondheid. Alleen al daarom moet hij in de slotwedstrijd nog aan de bak om Adam Toupalik achter zich te houden. Jens Dekker staat niet ver achter de Tsjech derde.

Bij de junioren nam Ryan Kamp zondag de leiding over. Omdat het slechtste resultaat geschrapt mag worden, heeft de renner van ZZPR.nl-HanClean-Orange Babies vijf punten marge op de Tsjech Tomas Kopecky. Pim Ronhaar staat stabiel derde.

De complete standen hier

Foto: © SportfotoEerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl