Kijk ook eens op

Volg onsVestingcross Hulst heeft opnieuw topveld

Dinsdag 13 februari 2018

Offroad - De Vestingcross van Hulst heeft komende zondag een topveld. Alleen wereldkampioen Wout van Aert ontbreekt op het affiche,m aar deze rijdt dan ook geen crossen meer deze winter.

De winnaar van vorig jaar is er wel met Mathieu van der Poel. Hij neemt het op tegen Toon Aerts, Lars van der Haar, Corné van Kessel, Tom Meesen, David van der Poel, Tim Merlier, Kevin Pauwels, Michael Vanthourenhout en de topbeloften Eli Iserbyt, Jens Dekker en Joris Nieuwenhuis

Bij de vrouwen tekent wereldkampioene Sanne Cant present, die Ellen van Loy, Loes Sels, Annemarie Worst, Maud Kaptheijns, Inge van der Heijden, Elle Anderson, Alice Maria Arzuffi, Nikki Brammeier, en Ceylin del Carmen Alvarado tot haar tegenstanders mag rekenen.

Het parcours in Hulst werd lichtjes aangepast. Zo ondervindt de publieksstroom geen hinder meer van de passage bij de Dubbele Poort. Start en finish verhuizen van de Tivoliweg naar de Glacisweg. Verder komt er een tweede brug naast de Dubbele Poort. Alles om de duizenden toeschouwers op een vlotte en toegankelijke manier te kunnen laten genieten van de Vestingcross.

Foto: © Sportfoto

 

 

 

 
 


Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl