Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Sandd drie jaar hoofdsponsor Team Brentjens

Woensdag 14 maart 2018

Offroad - Het Nederlandse Postbedrijf Sandd,  is de komende 3 jaar verbonden als naamsponsor van het CST Sandd American Eagle Mountainbike Racing Team van oud Olympisch kampioen Bart Brentjens.  

2017 was een succesvol jaar voor het Brentjens Mountainbike Racing Team, dat eindigde als 1e Team van de Wereld op de UCI Team Ranking. Tevens won het Team met Yana Belomoina de UCI WorldCup XCO Overall Women Elite, naast onder andere vier Nationale titels en een Europese titel. Bart Brentjens, Team Director CST Sandd American Eagle MTB Racing Team :  “We zijn ontzettend trots en dankbaar om met Sandd, als een van de naamsponsoren van ons Team, toe te werken naar de Olympische Spelen van Tokyo 2020." 

Het Team start in 2018 alweer aan het tiende race seizoen sinds de oprichting van het team door Bart Brentjens, net na de Olympische Spelen van Beijing, in november 2008. Het raceschema van het Team zal in 2018  de UCI Worldcups, de Nationale-, Europese-, en Wereldkampioenschappen omvatten alsmede nationale wedstrijden en grote meerdaagse evenementen zoals Cape Epic en Brasil Ride. 

De renners voor 2018 zijn Yana Belomoina (UKR), Margot Moschetti (FRA) en Anne Tauber (NED) in de Women Elite categorie. Grant Ferguson (UK), Sebastian Fini Carstensen (DEN), Didier Bats (BEL) en Martins Blums (LAT) in de Men Elite categorie en David Nordemann (NED) in de Men U23 categorie. 

Foto: © Sportfoto

 

 Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl