Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Wolsink boekt thuiszege in Nacht van Hengelo

Vrijdag 01 juni 2018

Blog - De Stork Nacht van Hengelo- dit jaar voor profs-b en clubrenners -  is gewonnen door Jelle Wolsink. De Hengeloër uit het VolkerWessels-Merckx Team boekte voor eigen publiek een sprintzege door Joey van Rhee (Nijverdal) en Luuc Bugter terug te wijzen. Zij maakten deel uit van een kopgroep, die halverwege de wedstrijd ontstond.

Daarbij was ook Melvin van Zijl. 

Wolsink was uiteraard erg gelukkig met zijn thuisoverwinning. “Ik wist dat ik voor de laatste bocht moest toeslaan, want als je de finishstraat als eerste indraait, maak je de beste kans om te winnen. Dat lukte me en toen was het raak. Dit is speciaal voor mij.  Het is een overwinning die ik perse nog eens wilde boeken.Er zijn twee wedstrijden in Hengelo en die heb ik nu allebei gewonnen. Vorig jaar schreef ik de Ronde van de Vijver op mijn naam en nu deze.”

Wolsink sloot halverwege de koers samen met Melvin van Zijl aan bij Nijverdaller Joey van Rhee, die enkele ronden eerder met Luuc Bugter ontsnapt was. Het kwartet werkte goed samen en reed het peloton snel op achterstand. Even leek Peter Schulting uit Lemele nog een geslaagde poging te wagen de oversteek te maken, maar hij zag de vier voor zich om de podiumplaatsen sprinten.”

Foto: © Sportfoto

 


Eerder...

Blog Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl