Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Tankink zwaait af in Bart Brentjens Challenge

Woensdag 19 september 2018

Offroad - Zondag 7 oktober 2018 wordt voor de 14e keer de Bart Brentjens Challenge verreden. Voor profwielrenner Bram Tankink zal de Challenge zijn laatste officiële wedstrijd zijn.

Tankink kondigde eerder dit seizoen aan in de remmen te knijpen. Naar nu blijkt zal de Challenge zijn laatste wedstrijd zijn.  “Ergens moet ik mijn laatste wedstrijd rijden. Ik heb de Bart Brentjens Challenge altijd een mooi evenement gevonden dus het voelt goed om daar te stoppen. En ik ga toch nog maar weer eens voor dat podium!”, aldus Tankink.

Bart Brentjens Challenge

Zondag 7 oktober 2018 wordt voor de 14e keer de Bart Brentjens Challenge verreden. Er wordt in diverse categorieën gestreden om de overwinning.  

De start en finish vinden weer plaats in de Kerkstraat en op de Vroenhof te Eijsden.  De parcoursen zijn uitgestippeld door het Limburgse Heuvelland en de Belgische Voerstreek. De wedstrijd wordt verreden over 110 km. Voor de mountainbikeliefhebbers, die niet over een wedstrijdlicentie beschikken, zijn er een vijftal toertochten uitgestippeld van respectievelijk 40, 55, 75, 95 en 110 km, waarbij de 110 kilometer identiek is aan het parcours van het nationaal kampioenschap van 2019.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl