Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Roompot gaat verder als Roompot-Charles

Vrijdag 28 september 2018

Elite men - Roompot-Charles Cycling Teamzal volgend jaar als ProContinentaal wielerteam te zien zijn in het peloton.

Roompot Vakanties en Charles, de naamgevende partners van het project, gaven hun fiat voor de samenwerking. Het wordt zoals gepland een professioneel wielerteam met Nederlandse en Belgische inbreng.

Partner Roompot Vakanties reikt de hand uit om vanaf 2019 de geplande Belgisch-Nederlandse formatie vorm te geven. CEO Jurgen van Cutsem sprak zijn vertrouwen uit in het project, waardoor nu met zekerheid gesteld kan worden dat Roompot – Charles Cycling Team op 1 januari 2019 boven de doopvont zal worden gehouden. Ook Charles, kwaliteitsmerk van bereide maaltijden en broodbeleg, bevestigde zijn engagement.

De algemene leiding van Roompot - Charles komt bij Michael Zijlaard: “We zullen met deze stap verder groeien en meer betrokkenheid in en met België genereren. We zijn blij en trots dat we dit plan kunnen uitvoeren. Het beste van beide teams wordt samengevoegd en zal een versterkende factor zijn. Met Charles komt er een gewaardeerde en stabiele partner bij. Wij zullen verder borduren op onze sportieve identiteit, namelijk attractief en aanvallend koersen en kansen bieden aan talentvolle renners. De ontwikkeling van onze renners is steeds belangrijk geweest. We zijn trots dat er weer een aantal talenten een grote stap hebben kunnen maken bij ons.”

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl