Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Lars Boom naar Roompot-Charles

Zondag 30 september 2018

Elite men - Roompot – Charles heeft zich voor volgend jaar versterkt met Lars Boom. De 32-jarige Nederlander blikt ambitieus vooruit op het komende seizoen: “Ik wil een belangrijke rol spelen in het voorjaar.”

De voorbije twee seizoenen kwam hij uit voor Team LottoNL-Jumbo. Daarvoor zat hij twee jaar bij Astana. De Vlijmenaar tekende nu een overeenkomst bij Roompot – Charles. Hij kijkt met veel verwachtingen uit naar het nieuwe seizoen. “Ik wil een belangrijke rol spelen in het voorjaar en in de koersen die Roompot – Charles rijdt”, vertelt hij in een eerste reactie. “De koersen die de ploeg al heeft gereden, liggen me wel. Ik wil na een lastig jaar ook mijn oude niveau terug vinden. Ik last nu een rustperiode in om vroeg weer op te bouwen naar volgend seizoen toe.”

Boom zal vanaf januari weer het veld in duiken en komend seizoen dus meedoen aan cyclocrosswedstrijden. “Ik zal crosstrainingen inlassen in mijn voorbereiding. Dat zal goed zijn voor mijn voorjaar en mijn algemene ontwikkeling. De voorbije periode heb ik wel nog regelmatig op een mountainbike gezeten en getraind op de crossfiets, maar het zal toch wat aanpassingen vergen. Cyclocross is veranderd en ook ik ben veranderd als renner. Maar ik ben er wel blij mee!”

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl